AKTUELNO

Kjuba Guding Džunior u mističnoj akciji “Sat koji otkucava”, večeras u 20.00 na Pink 2

Akcija koja se podvodi i pod naučnu-fantastiku – “Sat koji otkucava” (eng. Ticking Clock) iz 2011. godine, na programu je Pink 2 večeras od 20.00. U ovoj mističnoj priči koju potpisuje reditelj Erni Barabaš, glavnu rolu tumači oskarovac Kjuba Guding Džunior, a u ostalim ulogama su: Nil MekDona, Niki Ejkoks, Danijela Nikolet i drugi.

Foto: Promo

Glavni junak je novinar Luis Hiks, specijalizovan u polju pisanja o kriminalu, naročito o ubistvima. Njegova profesija postaće realnost kada mu brutalno ubiju devojku, a on postane glavni i jedini osumnjičeni.

Foto: Promo

Kako bi se odbranio, ali i pronašao ubicu, Luis odlučuje da sam otkrije šta se događa. U toj istrazi ubrzo dolazi do dnevnika koji je ubica vodio, a u kome su zapisana sva imena njegovih žrtava, pa i onih koje tek planira da liši života. Luis tada shvata da je on jedina osoba koja može da zaustavi ubicu. Putevi ga vode do devetogodišnjeg dečaka Džejmsa.

Ne propustite misterioznu akciju “Sat koji otkucava“ večeras u 20.00 na TV Pink.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kuba Guding Džunior | Cuba Gooding Jr.

#Pink 2

#Sat koji otkucava (Ticking Clock) | 2011.

#Televizija Pink

'