AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa dr Jelenom Vukoičić, politikologom, Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike dnevnog lista "Politika" i Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti".

- Sa dr Vojislavom Šešeljom, liderom Srpske radikalne stranke razgovaraćemo o mogućim rešenjima za kosovsko pitanje, ali i dočeku hrvatskog selektora Dalića koji je juče organizovan u Livnu, a na kome je prisustvovao i Marko Perković Tompson.

-U požaru koji je u ponedeljak izbio nadomak Atine, stradale su najmanje 74 osobe, a povređeno je njih 186. Kako je moguće da za samo 24 sata izbije 47 šumskih požara, postoji li uopšte savet šta raditi u ovakvim situacijama, kome da se obrate srpski turisti u slučaju novih požara u ovoj zemlji, samo su neka od pitanja za današnje goste: Milana Stevančevića, stručnjaka iz oblasti elektromagnetnih polja, Vlada Plemić, pomoćnik Uprave vatrogasno spasilačke jedinice i Aleksandrar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija, a iz Atine će nam se javiti i Dušan Spasojević, ambasador Srbije u Grčkoj.

Foto: RTV Pink

- U Vašingtonu se danas obeležava 100 godina od kako se na Beloj kući vijorila srpska zastava. A kakav poklon je Srbija spremila za Ameriku u znak savezničkih veza Srba i Amerikanaca u velikom ratu, reći će nam Katarina Tripković, akademski vajar i Nebojša Nušić, predsednik Udruženja znamenitih diplomatskih porodica.

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Aleksandra Dunića, sa kojim ćemo razgovarati o njegovim predstavama koje će tokom leta izvoditi širom Srbije.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Nikolinu Kovač koja će nam predstaviti njenu novu pesmu sa kojom je proteklog vikenda pobedila na Festivali narodne muzike Ilidža.

- Ugostićemo i bivšu učesnicu rijaliti programa Zadruga, Anu Korać.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#najava

'