AKTUELNO

Akcija “Henkok” sa Vilom Smitom, večeras u 20.00 na Pink Premium

Reditelj Piter Berg je film “Henkok” (Hancock, 2008), koji je na Pink Premium večeras u 20.00, posvetio sinu, valjda da mu pokaže kako ne treba, jer njegov glavni junak je superheroj koji se odao alkoholu. Tumači ga izvanredni Vil Smit, kome se prva uloga superheroja u bogatoj karijeri toliko dopala da je planirao da producira nastavak, ali do toga još nije došlo, iako neke naznake postoje. On je moći koje u filmu pokazuje uporedio sa moćima Stiva Ostina, jer je poznato da je Smit veliki fan profesionalnog rvanja. U ostalim ulogama su: Šarliz Teron, Džejson Bejtmen, Edi Maršan...

Foto: Promo

Na početku filma upoznajemo ogorčenog superheroja koji više voli bocu viskija od svojih moći i spašavanja nevinih. Nekada je bio slavan u Los Anđelesu, ali građanima je dosta njegovih akcija, koje su donosile više štete nego koristi. Međutim, kada sticajem okolnosti bude spasio Reja Embrija, stručnjaka za odnose s javnošću, ovaj će pokušati da mu vrati stari sjaj.

Foto: Promo

Iako Henkoka nije baš briga šta drugi misle, on prihvata Rejovu ponudu. Tako zajedljivi superheroj počinje da shvata da možda ipak ima i svoju ranjivu stranu, a na to će mu ukazati Rejova supruga, koja za njega tvrdi da je izgubljen slučaj. Povratak na stare staze slave biće najveći zadatak koji je Henkon imao.

Foto: Promo

Ne propustite akcionu dramu “Hemkok” večeras u 20.00 na Pink Premium. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Henkok (Hancock) | 2008.

#Klik Tv

#Pink Premium

#Televizija Pink

#Vil Smit

'