AKTUELNO

I u jučerašnjem danu Pink beleži znatnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere u Srbiji u svim ciljnim grupama gledalaca, govore zvaniči rezultati agencije Nielsen Audience Measurement.

Posebnu prednost Pink ostvaruje među ženskom populacijom od 18 do 49 godina kada je bio gledaniji I od Javnog servisa Srbije.

U prvih 15 najgledanijih emisija u danu, čak polovina je bila Pinkovih. Pratili ste nove zaplete u Vašim omiljenim serijama Ćerke, Istanbulska nevesta, Elif i Za mog sina, koje se svakodnevno nalaze u vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Potvrđeno najgledaniji rijaliti šou program na Balkanu, Zadruga, privlači pažnju gledalaca u svim terminima, kako u direktnim uključenjima, tako i kada su specijalne emisije u pitanju.

Foto: Pink.rs

Sinoć su posebnu pažnju gledalaca privukle emisije Zadruga – izbor potrčka i izbor za miss i mistera Zadruge, gde su laskave titule poneli Luna Đogani i David Dragojević,dok su prema mišljenju Fejsbuk publike nosioci krune ponovo Luna Đogani i Vladimir Tomović.

Foto: Pink.rs

Informativne emisije naše televizije Nacionalni dnevnik I Novo jutro, tradicionalno su najgledanije među emisijama slične sadržine na drugim komercijalnim stanicama, što jasno pokazuje da Vaše poverenje upravo poklanjate našem informativnom programu.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju I ostanite I dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'