AKTUELNO

U petak, ali i za dane vikenda, televizija Pink beleži fantastične rezultate kao najgledanija komercijalna stanica u zemlji.

Pink je bio najgledaniji komercijalni emiter u svim ciljnim grupama gledalaca, dok je posebnu prednost stekao među ženskom populacijom kada je bio ubedljivo gledaniji i od Javnog servisa Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

U petak i subotu Vaš izbor bile su najpopularnije serije Za mog sina, Istanbulska nevesta i Elif koje se tradicionalno nalaze u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Slede informativne emisije naše televizije koje pratite sa posebnom pažnjom, te se tako Nacionalni dnevnik i emisija Novo jutro, nalaze na liderskim pozicijama kada su u pitanju emisije slične sadržine koje se emituju na drugim komercijalnim stanicama.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog petka, milionska publika pratila je vanredno izbacivanje iz Zadruge, kao i direktna uključenja u ovaj hiper rijaliti. Vaš izbor bile su i emisije iz sveta šoubiza Premijera i emisija Ekskluzivno.

Foto: TvPink Printscreen

I u subotu ste pomno pratili sva dešavanja unutar najgledanijeg rijalitija Zadruga, ali i specijalne emisije Zadruga – Nominacije, Zadruga - Vanredno ubacivanje i Zadruga – Pitanja novinara, koje se nalaze u vrhu gledanosti. Subotu popodne proveli ste i uz talk šou Magazin IN i aktuelne goste.

Foto: RTV Pink

Nedelja je prošla u znaku zabavnih, ali i informativnih emisija. Tradicionalno ste pratili aktuelna dešavanja u najgledanijem rijallitiju Zadruga, kao i specijalnu emisiju koja se emituje nedeljom u večernjem terminu, Zadruga – izbacivanje.

Više od 1.300.000 gledalaca, sa posebnom pažnjom pratilo je četvorosatni informativni program naše televizije koji je bio posvećen izborima u Republici Srpskoj i Bosni i Herecegovini.

Foto: TvPink Printscreen

U vrhu gledanosti u danu iza nas, našla se i Premijera Vikend Specijal u kojoj je gostovala Svetlana Ceca Ražnatović, te je tako popodnevni talk šou Ognjena Nestorovića bio najgledanija zabavna emisija među svim komercijalnim emiterima.

Foto: Pink.rs

I karavan Žikine šarenice koji je gostovao u Pančevu, pratili ste u velikom broju.

Foto: Printscreen YouTube/Video Dron/Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'