AKTUELNO

Prethodna četiri dana Pink je bio najgledanija komercijalna stanica u Srbiji u skoro svim ciljnim grupama gledalaca. Posebnu prednost Pink stiče u subotu u kategoriji ženskog dela publike, kada je bio gledaniji od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije.

Svih prethodnih dana, ubedljivo najviše vaše pažnje privlači informativni i serijski program, ali i rijaliti Zadruga.

Milionska publika sa posebnom pažnjom pratila je centralni Nacionalni dnevnik sa najaktuelnijim dešavanjima iz zemlje i sveta, te se tako informativni program naše televizije prethodna cetiri dana nalazi na prvom mestu liste gledanosti, kao najgledanija informativna emisija među svim komercijalnim emiterima.

Foto: TvPink Printscreen

U petak ste sa posebnom pažnjom pratili omiljeni muzički talent šou Pinkove Zvezdice – All Stars, dok ste prvog dana vikenda bili uz Magazin IN i Žikinu šarenicu.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelja je bila rezervisana za popularnu emisiju Lava Pajkića Kontravizija, kao i vašu omiljenu domaću, humorističku seriju Šifra Despot, ali i Premijeru Vikend Specijal sa najaktuelnijim pričama iz sveta šou biza.

Foto: Pink.rs

Serije Elif, Istanbulska nevesta i Za mog sina, tradicionalno su u samom vrhu liste gledanosti dok rijaliti Zadruga svakodnevno okupira pažnju sve većeg auditorijuma.

Foto: Promo

U petak ste pratili vanredno izbacivanje iz najpopularnijeg hiper rijalitija, dok se u subotu među deset najgledanijih emisja na svim televizijama nasla emisija Zadruga Nominacije.

Foto: Pink.rs

U nedelju je najgledanija emsija Zadruga - veridba sa blizu neverovatnih 1 200 000 gledalaca, dok ste ponedeljak proveli uz emisije Zadruga – Izbor potrčka i Zadruga – Pretres nedelje sa Milanom.

Foto: Pink.rs

Početak nedelje, kao i početak dana u znaku je Novog jutra, najgledanijeg jutranjeg programa svih komercijalnih emitera.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

'