AKTUELNO

Uoči nastupa na popularnoj manifestaciji progovorio je za naš portal.

Leskovačka Roštiljijada je manifestacija koja je okupila oko 100.000 posetilaca, a svi oni imaju priliku da uživaju u koncertima velikih izvođača. Prošle noći je leskovačku publiku na noge podigao Aco Pejović kome je ovo prvi put da gostuje na ovakvom događaju, a svoju ushićenost nije krio.

Bio sam mnogo puta u Leskovcu, ali nikada nisam imao prilike da budem na Roštiljijadi kao učesnik, a ni kao gost. Uvek se desi da odem na neki odmor, pa mi to promakne, a ni i u Guči nikad nisam bio - započeo je Aco.

Foto: Miroljub Radivojević/Turistička organizacija Leskovac

Pevač je objasnio da je njegovom večerašnjem gostovanju prethodio odmor u Italiji, državi koju najviše voli da posećuje, a osim prirodnih i istorijskih lepota koje tamo mogu da se vide, Aco je istakao da voli italijanska vina.

Ja imam taj neki standardan put prema Italiji, ne odustupam ja puno, možda neki novi grad ubacim. Volim Toskanu i tamo neke vinarije treba da obiđem. Po mom mišljenju, tamo su vina najbolja. Vinarstvo je u zadnjih 10 godina doživelo ekspanziju u celom svetu. Italijani su po mom mišljenju na prvom mestu, pa onda Francuzi - pričao je Pejović.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pevač je za portal Pink.rs ispričao da su sve njegove pesme boemske, otkrio je koju od pesama smatra svojom "ličnom kartom", ali i priznao da je pesma koja će uskoro ugledati svetlost dana zapravo poklon od kumova Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Da, to je ta pesma, gotova je. Ja dajem uvek svoju emociju kroz pesme. Pesmu "Sve ti dugujem" sam posvetio svojoj supruzi. To je pesma za sva vremena. Što se tiče ostalih pesama, moja lična karta je pesma "Ne diraj mi noći". To je moja prva pesma koja je izašla, a da se to svima dopada. Nikada nije bitno gde si, bitno je sa kim si. Može biti i na livadi. Dobra čaša vina, prijatelji i to je sve - rekao je Aco u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Miroljub Radivojević/Turistička organizacija Leskovac

Pročitajte još: ŠOKIRAĆETE SE! Milena Ćeranić otkrila u kog pevača je bila zaljubljena! NIKAD NE BISTE POGODILI O KOME SE RADI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte ceo intervju ovog pevača.

D. C./D. B.

#Aco Pejović

'