AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno kada je čula novinarska pitanja vezana za karambol koji joj je tokom turneje priredio verenik koji je, inače, oženjen.

Na solistički koncert Darka Lazića, koji publici peva u Sava centru, stigla je i njegova dugogodišnja prijateljica i kuma Andreana Čekić, koja je jedna od večerašnjih gošći. Pre nego što je zauzela svoje mesto u publici, stala je pred novinare kojima je priznala da se sjajno provela na koncertnoj turneji u Americi.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

- Bila sam na turneji koja je prošla fenomenalno, hvala Bogu, i vratila sam se bukvalno juče - istakla je Andreana, a na opasku da je u Beograd došla sama, istakla je:

- Nisam sama došla, ja sam došla sa svojom ekipom. Ne želim i nemojte se ljutiti, ne želim da dajem izjave na tu temu, što se pisalo. Neću davati nikakve komentare za to što se pisalo  - odbila je folkerka da priča o skandalu o kojem domaća javnost bruji već danima.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Naime, kako se priča, na turneji je došlo do raskida nje i Marka Miloševića, njenog oženjenog verenika koji ju je, kako se šuška, na bini tokom probe pjunuo u lice, a potom pocepao majicu. O skandalu nije želela da izusti ni reči, već je brzo skrenula s teme i svom kumu Laziću čestitala na koncertu.

Autor: R. L., D. T.

'