AKTUELNO

Janjušević smatra da Kulićevu izjeda ljubomora.

Sinoć je održana prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa, a Veliki šef je najpre čestitao pismom zadrugarima na ostvarenom uspehu, a potom im je saopštio da je vreme da javno iznesu mišljenje o nastupima svojih cimera.

Naime, zadrugari su jedan po jedan iznosili argumente ko je po njihovom mišljenju imao najbolji, a ko najgori nastup. Ovo je prouzrokovalo svađu uzmeđu kumova Miljane Kulić i Marka Janjuševića Janjuša koji je prekorio svoju kumu što mu nije čestitala na pobedi.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo ovde kineske kopije Mikija Đuričića - rekla je Miljana i pecnula Janjuša.
Kumo, sada si dokazala koliko si zla i podmukla. Ti si toliko ljubomorna, ti si zla ženo božija. Ovo pokazuje ko si ti. Tebe vole novinari, a mene je narod izglasao - pričao je Janjuš Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam koliko vredim i koliku podršku imam. Mislim da sam oštećena, jer moja publika nije glasala koliko može za mene. Ti meni nisi čestitao, a nisam ni ja tebi. Bolje je iskreno ne čestitati, nego lažno čestitati. Kume, Gagi, nije mi se dopao vaš scenski nastup, apsolutno ništa mi se nije dopalo. Lepi Mića je izazvao 10 puta veću emociju svojim nastupom nego Janjuš - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

'