AKTUELNO

Još uvek imaju loš odnos.

Pobednici SMS glasanja prve ,,Zadrugovizije" Mina Vrbaški, Gagi Đogani i Marko Janjušević Janjuš bili su prvi zadrugari koji su porazgovarali sa Ognjenom Amidžićem.

Preplavljeni utiscima, bili su izuzetno zadovoljni svojim plasmanom. Janjuš se odmah dotakao reakcije svoje kume Miljane Kulić, koja je otvoreno pokazala da nije zadovoljna zbog rezultata glasanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć se videla sujeta, danas smo imali prilike da čujemo i sa čije strane. Sa Miljanine strane, od kume, što niko nije očekivao - rekla je Mina.
Mislila je da će me iznervirati, na njoj je kako će ona da funkcionise sa mnom. Ako pređe neku meru, biću katastrofa prema njoj, ovako biću okej. Mi smo se trudili da budemo što zanimljiviji. Narod koji je glasao za nas, glasao je zato što nas voli. Nismo mi krivi što nas narod voli - izjavio je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Mina nadovezala na priču, pa je ispričala kakav je njen odnos trenutno sa Vladimirom Tomovićem. Zadrugarka nije krila da joj je drago što se, kako je tvrdila, Tomović poigrava sa osećanjima Maje Marinković, sa kojom nema lep odnos.

Sad je došla Maja na red, ona je postala marioneta njegova. Oni to naravno negiraju. Lepo mi je kada gledam šta rade u krevetu, pa on ode u drugi krevet i radi šta radi - tvrdila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'