AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Totenhema u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona sa ubedljivih 0:4.

Crveno-beli su odlično krenuli, ali su nakon promašenog zicera potpuno pali i dozvolili sebi još jedan loš rezultat protiv Engleza

Drugo poluvreme

85. minut - Totenhem uvećava prednost. Erikson pred sam kraj uvećava prednost.

79. minut - Crvena zvezda nastaviće igru bez Milana Pavkova, zbog povrede. Poslednjih deset minuta igraćemo sa desetoricom igrača.

71. minut - Kejn je imao još jednu priliku, međutim pored gola. Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su još agresivnije u napad. Ušao je i Boaći tako da naš tim sada napada sa dva napadača.

68. minut - Poslednja izmena u našem timu. Boaći ulazi u igru, a napušta je Garsija.

62. minut - Po jedna promena na obe strane. Za goste je na terenu Kristijan Eriksen umesto Alija, a Hose Kanjas menja Dušana Jovančića.

61. minut - Treći gol za Totenhem. Ponovo Son. Rouz je prošao po levoj strani i zavrnuo ka petercu, a na nju je natrčao Son koji postiže svoj drugi gol na meču.

58. minut - GOOOL! Son duplira vođstvo Totenhema! Nisu ga očekivali u Beogradu, a on je iskoristio prostor koji mu se ukazao i pogodio mrežu Zvezde.

49. minut - Kakva šansa za Pavkova! Garsija je ukrao loptu i povukao kontru. Gurnuo je ka Pavkovu koji se zbunio i umesto da šutira, uputio je neprecizan pas ka Marinu.

46. minut - Žander je u igri umesto Gobeljića!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

Prvo poluvreme

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

44. minut - Stativa! Radžvin Van la Para je bio u odličnoj prilici. Šutirao je iskosa, ali je lopta završila na desnoj stativi. Nakon toga se odbila do Sančeza koji je zamalo dao autogol. Mnogo sreće za Engleze!

Foto: Pink.rs/Č. Nikolić

34. miut - Povela je ekipa Totenhema. Nesrećno je Crvena zvezda primila gol. Prvo je Kejn pogodio stativu, lopta se odbila do Sona koji je pogodio prečku, da bi poslednji odbitak stigao do Lo Selsa, koji postiže prvi pogodak na meču.

Foto: Pink.rs/Č. Nikolić

23. minut - Kakva prilika za Pavkova. Garsija je prošao po sredini, lopta je posle nekoliko odbijanja došla do Pavkova koji je imao stopostotnu priliku, međutim Gazaniga je odbranio.

17. minut - Prvi korner na meču za Totenhem. Borjan je odlično neutralisao ovaj pokušaj gostiju.

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinović

18. minut - Zvezda je prepustila posed lopte rivalu, ali za sada nema ozbiljnijih pretnji po Milana Borjana.

13. minut - Prvi pokušaj na meču imao je Hari Kejn. Njegov šut pogodio je spoljni deo mreže.

10. minut - U prvih deset minuta nije bilo previše uzbuđenja. Totenhem traži grešku naših fudbalera, dok crveno-beli mirno kreću u napade preko kapitena Marina.

5. minut - Visok tempo igre od samog starta. Crveno- beli pokušavaju preko Marina i Garsije da stvore šansu za Pavkova. Imaju blagu inicijativu crveno-beli u prvih pet minuta meča.

2. minut - Zvezda je odmah krenula agresivno, Garsija je pokušao da ugrozi gol Gazanige, ali je defanzivna linija Totenhema uspela da ga zaustavi neposredno pred šut.

21.01 - Utakmica je počela!

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinović

20.40 - Sve je spremno za početak utakmice. Igrači Totenhema zagrevaju se na terenu, a tribine se polako, ali sigurno popunjavaju.

Gužva ispred stdiona. Englezima je posebno interesantan čuveni, dugački tunel na Marakani koji povezuje svlačionice i teren, i "uteruje strah u kosti" rivalima Zvezde.

Stadion: Rajko Mitić (Beograd), Sudija: Karlos del Sero (Španija)

Sastav

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić, Petrović, Garsija, Marin, Van la Para - Pavkov. TOTENHEM: Gacaniga, Rouz, Fojt, Lo Selso, Sančez, Ndombele, Sisoko, Dajer, Son, Dele Ali, Kejn.

Sjajnu uvertiru pred meč na "Marakani" starijim kolegama priredili su omladinci Crvene zvezde koji su sa 2:0 pobedili vršnjake iz Londona i došli na korak do plasmana u narednu fazu.

Crvena zvezda i Totenhem do sada su se sastali samo tri puta

Poslednji duel okončan je pred dve nedelje rezultatom 5:0 u korist Engleza, a pre toga dve ekipe ukrstile su koplja davne 1972. godine. Totenhem je u prvom meču Kupa UEFA bio bolji kod kuće sa 2:0, dok su crveno-beli slavili u Beogradu minimalnim rezultatom (1:0) što im nije bilo dovoljno za prolaz u narednu fazu.

#Crvena Zvezda

#FC Totenhem

'