AKTUELNO

Kulićeva prekorila Zolu jer je favorizovao Radanovića.

Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola su poveli ozbiljan razgovor o Vladimiru Tomoviću i njegovom flertu sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Kulićeva smatra da je Crnogorac veoma nepravedan prema Mini i da se igra njenim emocijama, a sa time di-džej nije bio saglasan i stao je u Tomovićevu odbranu.

On je dobar čovek u odnosu sa mnom, ali u odnosu sa Minom uopšte nije dobar. Ako je obećao majci da neće da se igra rijalitija, zašto to radi? Ja se ni sa čijim emocijama ne bih igrala. On nije dobar čovek - pričala je Miljana.
Da li bi ušla u vezu sa mnom, da sam ja ovde rekao da ću da se igram sa svakom ovde? - upitao je Zola Miljanu.
Da li je ona prostitutka ili nije, on je njoj dao lažnu nadu. On joj je pričao ispod pokrivača o drugim stvarima. Čim je video da je zaljubljena u njega, a zna kakva je, nije trebalo da se igra rijalitija sa njom. Ja volim prave veze - pričala je Miljana besno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da mi je čovek favorit. Ja sam zgotivio Slobu, on lepo peva, od njega su napravili svašta - pričao je Zola.
Na kraju je izigrao i ženu i ljubavnicu. Preko tuđe grbače je zaradio novac. Crnogorci prostitutke ne mogu očima da gledaju, a kamoli da je oženi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Kristina Kockar

#Lazar Čolić Zola

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'