AKTUELNO

Opšta zbrka zbog njih troje.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja ove noći stiglo je za Jelenu Pešić, a voditelj Milan Milošević ga je odmah pročitao pred svima: "Zašto ti nije jasno što te ignoriše Mina kad se otvoreno nabacuješ Vladimiru?".

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je jasno, ali sam htela da mi ona to otvoreno kaže. Rekla sam joj da mi kaže otvoreno šta mi smeta. Ne nabacujem se Vladimiru - rekla je Jelena.
Ja sam Jeleni i danas rekla, iznenadila me je ta rečenica, jer sam ja to drugačije videla, ali ja nemam prava da se ljutim. Rekla sam sve danas u pabu - navela je Mina.
Ovde je bitan odnos Mine i Jelene. Mina je rekla da je u šoku, kao da su one najbolje drugarice na svetu. Ja sam joj rekao da stane. Rekao sam joj je da je Vladimir rekao sto puta da neće biti sa Minom. Ona meni kaže da ja nemam pojma šta pričaju iza jastuka. Mina plasira priču da se ona zabavlja sa Tomovićem, ali da samo oni to znaju. Mina menja mišljenja, sinoć si bila ljuta na Jelenu kao da ti je uzela pola života, danas ti je sve ravno do Kosova, ili nisi normalna ili šta je - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nesigurna sam - dobacila je Mina.
Mina je bolesno zaljubljena, ona plasira priče. Rekla je sinoć da je šokirana time šta joj je Jelena uradila - naveo je Mića.
Nije Jelena mene izabrala da idemo u Hotel, nego ja nju, nije njen izbor nego moj - dobacio je Tomović.
Minu najviše boli rečenica koju je Jelena izrekla, a to je: "Ako budem bila sa njim za nekoliko meseci, ti ćeš meni biti najveći problem" - otkrila je Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Mina radila u prošlim rijalitijima? Rasturala tuđe veze! Karma je k*čka - rekla je Miljana Kulić.
Nisam pomislila da ću biti sa njim, ali sam mislila da će se neke stvari promeniti. U poslednje vreme sam pokušala maksimalno da se distanciram, ne želim da vršim pritisak nad njim. Možda je vreme da počnem više da cenim sebe - istakla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je radila ovo drugim devojkama u prošloj sezoni, ovo što sada doživljava. Ona je samouverena, misli da on neće biti ni sa jednom drugom. Ne znam u čemu je problem, jer se on izjasnio da oni nisu u vezi. Svako gleda sebe, Jelena ima pravo, ali ni ja to nisam očekivala od nje - zaključila je Marija Kulić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'