AKTUELNO

Otvorio dušu!

Pinkova zvezda Sloba Radanović objavio je danas novu pesmu "Bivši", a tim povodom, ali i zbog još mnogo stvari koje se o njemu pišu ovih dana, za naš portal je rešio da progovori i otkrije pravu istinu.

Reakcije na pesmu su i više nego pozitivne, mnogo više nego što sam i očekivao. Mnogo je lepih komentara, mnogo podrške, rekli su da su ovo čekali od mene, da tu mogu da pokažem i talenat i emociju. Pesma nije nikome posvećena niti je rađena namenski, momci koji su je radili su mi je ponudili i meni se to jako dopalo, već sam to imao u glavi i zamislio da je pevam onakvu kakva jeste. Prezadovoljan sam, nije namenjena nikome i to je to - priznao nam je Sloba na početku razgovora.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Nakon mnogobrojnih natpisa i spekulacija o Kiji Kockar i njemu, pevač je odlučio da stavi stvari na svoje mesto.

Što se mene tiče nikad se nije ništa ni desilo, smirilo se sve, mislim da treba tako da bude, da svako nastavi svoj život, ja Kristini želim sve najbolje - iskren je bio Sloba, koji se potom osvrnuo i na natpise o novoj devojci:
Devojka o kojoj se piše, to je moja prijateljica, ništa više. Bilo ko da se uslika sa mnom pokušavaju da ih naprave lošim, a ja se družim sa pozitivnim ljudima, normalnim ljudima. Samo smo prijatelji, nismo u vezi - rekao je Sloba.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

On je istakao i da ga jako nervira što svi pokušavaju da dođu do njegove majke, a pogotovo poslednjih dana, kada je ona, navodno, izjavila da ne prihvata njegovu novu devojku jer je "raspuštenica".

Moja majka ne daje izjave za medije, ona se uljudno zahvali i kaže da pozovu mene. Malo me i nervira što ih uznemiravaju, oni su ljudi i stariji i bolesni i želim da ih zaštitim. Majka me je uvek podržavala u svakom izboru, ljubavnom, poslovnom. Najviše me nervira to što se pozivaju na neke izvore, prijatelje kao, nešto, tako da su sve to besmislice - ispričao nam je Sloba.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Na kraju, kako je portal Pink.rs prvi pisao, Sloba je gledao da kupi stan u zgradi u kojoj živi Anabela. Međutim, od toga je odustao.

Nisam našao stan, išao sam da gledam taj neki stan koji su već pominjali, ali nisam se pronašao u njemu, još uvek tražim, ne zalećem se. Ne razmišljam o tome - zaključio je pevač.

Autor: S.K.

#Intervju

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'