AKTUELNO

Podela budžeta uvek digne veliku frku u Beloj kući!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kako bi započeo još jednu emisiju ''Pretres nedelje'' i ''Izbor potrčka". Pre nego što je ovonedeljni vođa Ermina Pašović izabrala potrčke i omiljenu ličnosti, voditelj Milan se osvrnuo na današnju podelu budžeta, koja je izazvala lavinu komentara među zadrugarima.

Zadrugari su se pobunili, a Vladimir Tomović ustao je i izneo je svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem jednu stvar, nije fora da ja pričam, ja volim da se sukobim mišljenjima sa ljudima koji imaju petlju. Ona nije pokazala da ima petlju, to što je Dalili, Dejanu i meni dala budžete, nije ništa promenila. Meni advokat za odbranu od tebe ne treba! Ja sam njoj dao srednji budžet, u momentima kada smo mi pričali, kada nisam znao, ja bih danas njoj iskreno dao mali budžet. Mene je to iznenadilo, jer je pokazala da nije dostojna kao moj protivnik. Onaj ko uđe u svađu sa mnom, ne plaši se nigga. Ja nisam nečovek, ona je meni danas kupila, ali isto tako je i licemerno, jer je ušla u rijaliti i rekla da je u kontaktu sa mojim bratom, ja nisam ovde sitna riba da se ljudi ovde hvataju i pokazuju svoje slabosti. Danas si pokazala da si slaba - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebi pao u očima, jer sam dozvolio da vodim bitke sa ljudima koji mi nisu ravni - dodao je Tomović.
Ja se nikome ne šlihtam, niti se plašim nekoga. Ja sam njemu dala srednji budžet, jer smo mi imali jednu svađu, iz tog razloga sam ispoštovala, to nije šlihtanje, sa Dalilom sam isto imala tu jednu svađu, sinoć. Na osnovu te neke svađe treba da im dajem male budžete? Ja ne zaboravljam šta ko učini za mene - odgovorila je Ermina Tomoviću.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'