AKTUELNO

Sada su samo prijatelji.

"Do kada planiraš slepo da veruješ Đedoviću?" - bilo je pitanje koje je dobila Tara Simov tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca", a koje joj je pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem u njegovu objektivnost, verujem da, kad razgovara sa mnom, je iskren. Slažem se sa 70 posto njegovih stavova, sa većinom. Ja sam jednu situaciju razjasnila sa njim. Međutim, mi smo došli do jednog momenta, da on za crnim stolom kaže ili prepričava ono što mu ja kažem u četiri oka. Međutim, on mi kaže da mu nisam rekla da to ne radi. Smatram da je objektivan - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Tara dobila još jedno pitanje, a ticalo se Mateje Matijevića: "Da li ti se sviđa ovakav Mateja, koji te brani od drugih i pazi da li si gladna ili ne?".

Mislim da sam Milici rekla da me je prvi put u životu pitao da li sam gladna. On je uvek bio pažljiv i brižan, međutim, u poslednje vreme se promenio na bolje. Samo sam skapirala da imamo iste stavove i situacije - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara i ja smo definisali naš odnos i sada mi se konačno najviše sviđa ovakav odnos kakav imamo - prijateljski! Zajedno smo u budžetu. Ne mislim da je prvi put da sam je pitao da li je gladna, ali eto... To je to - izjavio je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'