AKTUELNO

Drama koja je mnoge stvari promenila, sada je dobila svoj epilog!

Voditelj Stefan Milošević i Stefan Kandić ugostili su u emisiji ,,Sedi dole" i Erminu Pašović, koja je zbog odnosa sa Banetom Čolakom napravila opšti haos na imanju. Sve je eskaliralo kada je ušla Jasmina Čolak, Banetova majka sa tvrdnjama da je Pašovićeva govorila mnoge laži, sve se promenilo.

Zadrugarka je sada rešila da odgovori na sva pitanja koja su joj spremili voditelji, a bila su u vezi sa celom dramom koja se i dalje odvija u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi i ti ste se videli jednom u životu? - glasilo je prvo pitanje, te je Ermina rekla da su se videli više puta, pre njegovom ulaska u ,,Zadrugu".
Ti si za 20 dana, uspela da zatrudniš, da dokažeš da si trudna, da imaš spontani i neposredno pred ulazak da se poljubiš sa Gagijem? - glasila je sledeća konstatacija.
Ovo je obična sp*dnja, to nije za dvadeset dana, to je za mesec dana. Ja nisam zaljubljive prirode, mi smo u tih dvadeset dana prošli sve i svašta! - tvrdila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Poljubila si se sa Gagijem na parkingu? - bilo je sledeće pitanje.
Gagi mnogo priča, to nije istina. Poljubila sam se sa Gagijem pred ulazak njegov u ''Zadrugu'' - odgovorila je zadrugarka.
Zašto smatraš da si moćnija nego članovi porodica Čolak i Đogani? - upitali su je voditelji emisije.
Ne, nisam moćnija, nego mi prebacuju da ja imam neku korist od njih. Ali ako gledamo sadašnje vreme, Gagija sada nema nigde, a što se tiče Baneta, on je po rijalitijima i popularan je po tome. Mene to nikada u životu nije zanimalo, da sam htela rijaliti, ja bih to odavno radila. To je bila jednostavno moja odbrana, ja imam novac, sve šta sam u životu htela, ja sam ostvarila, ja ne moram nikoga koristiti, meni ne treba plan preko televizije, da se ponižavam, u životu mi ovo nije trebalo - tvrdila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si baš ti preuzela na sebe tu odgovornost da oblačiš Gagija pored njegove porodice? - glasila je još jedno pitanje za zadrugarku.
Nisam uzela to na sebe, ja sam njemu rekla da sve šta mu bude trebalo, ja ću mu pomoći. Ove informacije koje iznosim, lično mi je Gagi rekao, da se Luna mnogo promenila otkad je izašla, da je non-stop sa Markom, da je njegova sestra uvek bila tu za njega i da nije hteo da je opterećuje. On je meni naveo stvari koje nije stigao da uzme i kad mu je bio rođendan, ja sam mu to uzela. Pre mog ulaska, Gagi je skakao ovde za mene, pričao da sam mu prijateljica, Bane i ja smo odlučili da više ne komentarišemo njega, on ide od zadrugara do zadrugara i komentariše, što mi govori da on hoće da se priča o tome. Da li je to Mirko Gavrić, Miljana, Milica, on priča kako mi hoćemo preko njega da se istaknemo - tvrdila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da je Banetova majka realna i iskrena? - upitao ju je Stefan.
Ja sam sa njegovom majkom imala super kontakt i molila sam tu ženu, bila mi je mnogo draga, i ja sam majka, sutra da se dešava to mom sinu, ja bih isčupala tu devojku. Imali smo razgovor, koji mi je jako prijalo, meni je lepo rekla da nije došla da me rastavi od njega, što mi je drago bilo - odgovorila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga

'