AKTUELNO

Nije trebala da je pominje!

Ermina Pašović je neko ko je napravio veliku pometnju svojom pojavom u trećoj sezoni "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, a za to ima više razloga. Poslednja u nizu njenih izjava da joj je najbolja drugarica Selma Bajrami uzburkala je javnost, a pevačica nije mogla da ostane imuna na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Selma se oglasila za naš portal i ispričala sve o poznanstvu sa Pašovićevom.

Pre nekoliko godina, Ermina mi se javila putem Fejsbuka, gde smo povremeno komunicirale. Razgovor se svodio većinom oko moje karijere, pesama, kao i što komuniciram sa svojim fanovima. Kada sam se preselila u Beč, javila mi se i pozvala me u svoj frizerski salon, gde je ona radila. Kako sam se tek prilagođavala na grad, ljude, nemački jezik, otišla sam par puta na frizuru i iz ljubaznosti je par puta pozvala da dođe sa prijateljima na moj nastup u Beču. Tako pozivam normalno sve svoje drage ljude i fanove na nastup, dublji kontakt nismo imale, niti sam joj ja najbolja prijateljica niti ona meni, to je krupna reč i zaista želim da se ogradim od priča koje iznosi Ermina Pašović - ispričala je Selma.

Foto: Privatna Arhiva

Pašovićevoj neće biti svejedno kad čuje šta je Selma ispričala, s obzirom na to da je ovo još jedna priča koja je ispala lažna.

Autor: D.T.

#Ermina Pašović

#Selma Bajrami

'