AKTUELNO

Ne može sebi da oprosti vezu sa Zolom!

Predstavnica sedme sile je večeras u emisiji "Pitanja novinara" postavila pitanje Lazaru Čoliću Zoli: "Pričao si da ti se neke devojke dopadaju. Koja ima najviše šansi kod tebe? Maja Marinković, Miona Jovanović Ili Nataša Radan?".

U ovoj situaciji ima dosta devojaka, nema konkretne, emocije nisam rešio. Postoje emocije sa moje strane, glupo je da pričam da je volim (Miljanu), rekao sam da se osećam poniženo što se tiče Miljane. Zadržaću neke stvari za sebe. Nataša mi se sviđa po temperamentu - rekao je Zola, pa se osvrnuo na ranije Gagijevo izlaganje, kada je istakao da mu je Ermina ispričala da Zola ne voli Miljanu:
Ovo što je Gagi rekao, ja sam Erminu jednom video u životu, ali Gagi se zakleo u ćerku, nema sumnje, ja sam svoju ljubav dokazao. Lepih trenutaka je bilo, ja nisam stavio tačku, Miljana pokušava da ispada žrtva, ptice na grani znaju da sam je voleo iskreno, to što se ona ovako ponaša to je njen problem - rekao je Zola, a onda je ustala Miljana i briznula u plač:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam slušala majku po ko zna koji put, ne mogu da se koncentrišem sad, jako mi je teško, nadam se da ćemo biti bolje u nastavku rijalitija. Krivo mi je što sam se sa majkom svađala, znaju svi kakav odnos imam sa mamaom, zbog ljubavi koja je kako Gagi kaže bila iz koristi, što sam bila negativna, nisam htela da pokažem koliko mi je bilo teško, ne znam šta da kažem, ja sam sve znala. Krivo mi je što nisam slušala sebe od samog početka, nego sam se zavlačila, sve sam dozvolila da mi se loše dešava, bio mi je odličan početak u rijalitiju. Rekao mi je da sam krava, ja stavljam tačku. Nikog nisam slušala, udarila sam glavom o zid, definitivno stavljam tačku, sve što bude govorio govoriće o sebi. Preboleću ga, sve je to normalno - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'