AKTUELNO

Otkrio i da li je Bogdana zahtevna trudnica!

Veljko i Bogdana Ražnatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav 24. novembra, a o svadbi decenije, kako su je mnogi nazvali, i dalje se priča. Međutim, njih dvoje nemaju vremena da se vraćaju na to, već hrabro koračaju napred kako u nove radne pobede, tako i u pripreme za dolazak njihovog naslednika na svet. 

Foto: Promo

Veljko je otvorio dušu za naš portal, te priznao da se uveliko sprema za osmi meč u karijeri koji ga očekuje 28. decembra u Banjaluci.

Spremamo se za meč, ostalo je još dve nedelje, tako da smo u završnim fazama, ušli smo u dve nedelje sparinga, najslađe za kraj - rekao je Veljko kroz osmeh, pa nam priznao i zašto je morao da ide na trening dan pred svadbu, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao:
Neće se niko drugi tući osim mene (smeh), tako da moram da brinem o tome i o sebi, ako preskačeš dane, sam sebe lažeš, sam sebi uskačeš u stomak.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Poznato je da Bogdana prati Veljka na svim mečevima, pa će tako biti i ovog puta.

Naravno da će ići sa mnom, pa žena mi je (smeh). Živimo sada kao i pre, jedina razlika je prsten na ruci - kaže Veljko.

Na pitanje da li je Bogdana zahtevna trudnica, budući otac nam je govorio kroz osmeh.

Pa ručkamo sve, malo smo kenjkavi ponekad, ali sve je to normalno, hormoni. Ne bi mi bio problem ništa, uvek sam tu za nju. Još je rano da se pripremamo, imamo braće i sestara puno, a svi su tu mali, tako da sve što treba, krevetac i sve, mi smo opremljeni za to - kaže Veljko.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Na samom kraju, Veljko nam je priznao da jedva čeka da postane tata, te da je oduvek znao da će svom nasledniku dati ime po svom ocu.

Nemam tremu, ja stvarno jedva čekam da postanem tata, ja, nažalost, nisam odrastao uz oca, tako da jedva čekam svom sinu da pružim sve što ja nisam imao. Oduvek sam znao da ću svom detetu dati ime po svom ocu, mislim da je to jedino pravedno - zaključio je Veljko za Pink.rs

Foto: Printsreen YouTube, E-Stock/Stanislav Nedelja, SvetlanaCecaRaznatovic

Ceo intervju pogledajte u nastavku.

Autor: D. B./ N. V.

#Beba

#Bogdana Rodić

#Intervju

#Veljko Ražnatović

#svadba

'