AKTUELNO

Nastala tenzija među cimerima zbog devojaka.

Naredno pitanje je tokom emisije "Pitanja novinara" urednik i voditelj zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević uputio Vladimiru Tomoviću, a ticalo se njegovog flertovanja sa Marijanom Zonjić koja je u tom trenutku bila zauzeta.

Danas si mu bacio kosku rekavši mu da Marijana gleda u tebe i da ti se smeška. Šta si ti to tačno primetio? Kakve signale? - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića za Radeta Lazića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rade je bacio kosku. Rade je meni rekao da njega ne zanima moj odnos sa Marijanom, već samo njihova relacija. Ne znam kako je tekao njihov razgovor, ona je njemu rekla da je ona pogrešila - prepričavao je Tomović.
Marijana je došla da porazgovara sa mnom. Rekla mi je da joj Vladimir dobacuje u prolazu, ali i da je ona pogrešila i da mu se osmhnula nekoliko puta - dodao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su postojali osmesi ili ne, to neka ona kaže. Bilo je osmeha i sa moje i sa njene strane. Moje sa punim pravom, jer kada sam se ja muvao sa Mionom, on se otvoreno nabacivao njoj. U trenucima kada sam ja rekao da sam zaljubljen u Draganu, on je njoj crtao srca - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ću prekinuti svaku komunikaciju sa njim, jer se meni Rade stvarno sviđa. To za dobacivanje je i te kako istina. Slao mi je i poruke, ali to me ne zanima, mene samo Rade zanima. Ja nisam ništa loše uradila - objasnila je Zonjićeva.
Vlada se osmehivao Marijani, jer sam se ja družio sa Draganom - odbrusio mu je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marijana Zonjić

#Rade Lazić

#Vladimir Tomović

'