AKTUELNO

Da li je ovo bilo očekivano?

Vest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli odjeknula je kao bomba, kada su se potvrdila pisanja portala Pink.rs. Marko je u popularnoj emisiji "Amidži šou" progovorio o njihovom raskidu i istakao da je tačka zauvek stavljena, na šta je Đoganijeva imala reakciju, o kojoj možete pročitati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Kako portal Pink.rs ekskluzivno saznaje, Luna se večeras nalazi kod Nenada Sinđelića Gastoza na proslavi Nikoljdana.

Podsetimo, tokom trajanja druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, Đoganijeva je šokirala javnost i tadašnje cimere kada je priznala da je bila intimna sa Gastozom. Luna je do tada uvek isticala da je Gastoz bio jedna od retkih osoba koje su bile tu za nju posle raskida sa Slobom Radanovićem, dok su je drugi osuđivali da je ljubavnica i da su oni samo prijatelji. To javno priznanje iznerviralo je njenog tadašnjeg dečka Miljkovića, koji je poručio da Luna neće moći da nastavi druženje sa Nenadaom kada bude izašla iz "Zadruge", na šta je Đoganijeva pristala.

Foto: E-Stock

Nekoliko dana nakon toga, Gastoz je bio gost u Beloj kući, kada je Veliki šef organizovao spektakularnu žurku, na kojoj je Sinđelić nastupao sa Jasnom Milenković Jami. Luna tada nije želela da pravi društvo svom prijatelju, želeći da ispoštuje Miljkovića, ali mu se kao vodič u "Zadruzi" našla Stanija Dobrojević. Sinđelić je nakon izlaska iz "Zadruge" razvezao jezik i za naš portal dao izjavu, koju možete pročitati u nastavku.

Foto: Pink.rs/I. Radulović

Ipak, nekoliko meseci kasnije, nakon što je pobedila u superfinalu druge sezone "Zadruge", Đoganijeva je priznala da joj je Gastoz čestitao pobedu i da želi da izgladi nesuglasice koje su nastale tokom "Zadruge 2".

Kako će Miljković odreagovati kada bude saznao da se Đoganijeva nekoliko dana nakon raskida videla sa Sinđelićem, ostaje da saznamo, ali sudeći po prethodnim reakcijama, sigurno mu neće biti prijatno.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Sinđelić Gastoz

'