AKTUELNO

Otrila šta oseća prema Tomoviću.

U trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" na dnevnom redu je emisija "Pitanja novinara", kada predstavnici sedme sile pitaju sve što zanima milonski auditorijum rijalitija televizije Pink.

Urednik zabave na portalu Pink.rs pitao je Draganu Mitar da definiše trenutni odnos sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je nedavno delila postelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne razgovaramo više, uopšte nemamo nikakvu komunikaciju. Već dva dana smo Edo i ja zajedno, od slave ne razgovaram sa Vladimirom. Kada sam ušla uradila sam neke stvari brzinski, kajem se zbog svega sa Vladimirom. Mislim da mi to nije bilo pametno, ispada da se zaljubljujem u svakoga ko prođe, ne priliči mi. Mislim da on i ja ne bismo mogli da funkcionišemo napolju, ne bi mogao da me isprati, mnogo sam ja komplikovana. Niti sam ja prilika za njega, niti je on prilika za mene. Trebalo bi da se sve to brzo zaboravi - objasnila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se osvrnula i na Edisa Fetića, sa kojim je nedavno ozvaničila vezu, ali i njegovu i dalje zakonitu suprugu Zilhu.

Ovo leto smo Edo i ja bili zajedno na moru u avgustu, nije bio sa suprugom, njegova supruga kasni sa objavama na Instagramu. Meni se u avgustu svašta izdešavalo. Poslednjih meseci napolju svašta mi se izdešavalo i Edo je imao problema, imali smo trzavice. Ne znam šta mi se desilo kada sam ušla ovde, to nisam ja, ne prepoznajem sebe, verovatno mi se sve skupilo. Trebao mi je neki izduvni ventil, da me neko zagrli, sasluša - istakla je Mitrova, te opet priznala da je iskoristila Tomovića.

Mitrova je priznala da je svojim postupcima sa Vladimirom povredila kako Minu Vrbaški, koja je zaljubljena u Tomovića, tako i Edisa, koji je ušao zbog nje u rijaliti, pa zaključila.

Sigurna sam da ni Vladimir više ne gaji emocije prema meni, kako se zaljubio, tako se i odljubio. Kao i ja i on se vratio na fabrička podešavanja - rekla je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

'