AKTUELNO

Ova njena šala mu nije prijala.

Ukućani večeras igraju "Igru istine" tokom koje je novo pitanje Nikola Orozović postavio Miljani Kulić. Ova ukućanka kada je čula pitanje, odlučila je da se našali sa račun ovog svog cimera, kom ova šala nije prijala.

Da li možeš da mi kažeš šta smo pričali u WC-u? Da li si mi pričala i da li si mi se klela da ti se sviđam i rekla da želiš da budeš sa mnom? - upitao je Nikola, Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam! Istina je! Da, sviđaš mi se. Rekla sam da se ložim na tvoje mišiće, da imaš lepu zadnjicu, da si moja tiha patnja - rekla je Miljana.
Ne, to nije istina! Sada si ironična. Rekla si da ti se sviđam! Nije ti fora sada i opet je ružno to što radiš - pričao je Nikola.
Ružno je i to što ti pričaš u mom društvu da ti se sviđa Ivana Krunić, a ona ima momka. Edo, da li sam drhtala dok je Nikola pričao o Ivani? Zbog tebe sam drhtala, Nikola! Sada spominješ Ivanu Krunić, a nikada mi je nisi spomenuo. Ja ne mogu ovo da izdržim, ja sam u depresiji zbog tebe! Ti samo nastavi to da radiš i meni da praviš ljubomorne scene - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, povredila si me sa Đukićem - dodao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Đukićem to radila iz inata. Samo tako nastavi da se ponašaš. Ja koja te volim od prvog dana, kog sam masirala, gledala kao moju slatku malu bebu... Navikla sam na udarce i da samu sebe ponižavam. Samo nastavi tako! Na tuđim suzama ne možeš da se uzdigneš - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je sve laž! Bravo Miksi - rekao je Nikola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'