AKTUELNO

Od starta mu se svidela.

Ove noći zadrugari igraju "Igru istine" tokom koje je Filip Reljić priznao Mioni Jovanović kada je odustao od nje, nakon što joj je ranije priznao da mu se već dugo sviđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ubacio tu lopticu, bila sam prijatno iznenađena. Nakon toga sam čula da je to bila Tomovićeva ideja, pa sam se razočarala. Bili smo u izolaciji. Petković nam je rekao da nas je stavio u izolaciju, da bi nas zbližio. Mislim da je okej momak. On se trudio u izolaciji, skuva mi kafu... Ja sam se odmah izjasnila da on nije moj tip. Nije mi to, to. Kada sam bila u hotelu, pričala sam sa Mimom i došle smo do zaključka da to nije toliko iskreno sa njegove strane - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam seo sa Tomovićem kada je bila pauza. On je mene pitao: "Kome želiš da ubaciš lopticu za najpoželjnijeg?", ja sam rekao: "Mioni". Ti se meni jesi stvarno svidela od starta, imao sam simpatije. Nisam želeo da ti prilazim zbog Mime, da ne bi ispalo da pravim priču, jer sam znao da će da ispadne jako namazano sa moje strane. Kada sam bio vraćen, nisam želeo da prilazim prve nedelje. Tvoj stav prema meni se promenio strašno kada si ti stupila sa Mimom u kontakt. Meni malo udara na ego kada ti spominješ Miona često u mom prisustvu Mensura, i te kako mi se povukla emocija u sredu kada si blejala sa Đukićem i one večeri kada si bila nominovana i kada si rekla da bi volela da Đukić bude u izolaciji sa tobom, a ne ja. Tog momenta sam odlučio da presečem - rekao je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'