AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj i novinar Milan Milošević otvorio je emisiju "Pretres nedelje" temom o diskvalifikaciji Dejana i Dalile Dragojević, a Ana Korać prokomentarisala je svoju tvrdnju da Dejan ne želi da se vrati u rodnu kuću zbog ponosa.

Foto: TV Pink Printscreen

David i ja smo stalno to komentarisali. Prvi put sam to rekla kada je bila njihova prva svađa u salonu. Dejan ima gde da dođe, on je umislio da se njega neko odrekao. Svi žele da se Dejan vrati, niko ne zna zbog čega on ima takav stav. Verovatno misli kako da se vrati nakon svih reči loših koje je izgovorio. Mislim da će ostati u braku, iako mu je loše, samo da ne bi prešao preko ponosa - tvrdila je zadrugarka.

Koraćeva je priznala da ju je Dalila podsetila na sebe iz prethodne sezone rijaliti programa "Zadruga".

Emocije su jako čudna stvar, to sam ja videla prošle godine. Kolikogod sam se trudila da sakrijem svoje emocije prema Davidu, nisam mogla. Mnogo me Dalila podsetila na mene iz prethodne sezone. To što je pričala Đedoviću, ja sam pričala Matoroj, nisam mogla da držim u sebe - objasnila je Koraćeva.
Da, Dejanovo ponašanje me je mnogo podsetilo na Davida. U prethodnoj sezoni, nikada nije želeo da se svađa i stvari je trpao pod tepih - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Ana Korać

'