AKTUELNO

Evo šta nameravaju!

"Da li ti je cilj da zatrudniš i vežeš Eda detetom za sebe?" - bilo je pitanje koje je večeras u emisiji "Pitanja gledalaca" od publike rijaliti programa "Zadruga" dobila Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko bilo... Ja nemam nameru, niti bih nekoga zadržavala na dete. Mi jesmo napolju pričali o tome. Meni kad se smučio odnos sa Sinišom posle dve godine, on nije bio siguran u mene, dok nisam ostala trudna. Mi smo pričali o tome i eto pričamo o deci, ali ništa nije isforsirano. Ja sam čak rekla da bih volela da odem na leto na more i da mislim da nije sada prilika i vreme da ostanem trudna - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se pazili ni napolju. Mislim da će se i on složiti sa mnom. Mislim da to može da nas odalji i ne želim da nikoga držim na silu. Kada dođe dete, znam šta meni kao meni sleduje. Posle rijalitija, treba da odemo na odmor, pošto prošle godine nismo imali odmor zbog mog haosa. Da odemo na odmor i da se posvetimo nama. A kada dođu deca, kao da ih već nemamo... Kao velika porodica. Mislim da će do leta neke stvari biti jasnije - dodala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti ja nju, niti ona mene može zadržati sa detetom. Ja sigurno decu neću praviti van braka. I jako se dobro čuvamo, tako da ne brinu. A o tome kada izađemo, ja nemam ništa protiv. Ona dobro zna da ja ne planiram ništa, ali mi u životu uvek bude kako ja hoću. To sigurno nije njen cilj - govorio je Edo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'