AKTUELNO

Očitala joj lekciju!

"Zašto si stavljala ruke na Mateju, kada znaš koliko je Tara ljubomorna devojka?" - bilo je pitanje koje su gledaoci noćas postavili Ivi Grgurić. Ovom prilikom Tara i Iva ušle su u novu svađu, a Grgurićeva se pravdala kako nije znala da je Simova ljubomorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mislila da će to da mi zameri. Da sam znala... Samo sam izlazila i naslonila ruku. Iskreno, nisam znala. Opet kažem, kontradiktorno mi je da ležimo svi na krevetu, onda Mateja sedne pored mene i dan nakon toga ona dođe i mislila je da sam ja sela pored Mateje - pravdala se Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ja tri noći i četiri dana nisam bila tu, vraćam se i sediš kod mog dečka, naravno da će to da mi smeta. Ako kažem da mi nešto smeta, to ne znači da sam ljubomorna, nego da mi smeta. Ja neću da kažem mom dečku da se makne od tebe, na vama je da li ćete da menjate stvari. Ako si ti meni drugarica, to ne bi uradila. Meni sve te stvari smetaju. Ti si se muvala sa njim, govorila si da ti se dopada, ali ja i dalje stojim iza toga da je Dalila isforsirala taj odnos... Ali ako je već sve bilo, zašto misliš da ću drugačije da reagujem? Tu je u glavi i ne mogu da izbrišem - govorila je Tara, Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'