AKTUELNO

Klip na kome Dragana ogovara Eda izazvao pometnju!

Nakon što je pušten klip na kome Dragana Mitar ogovara svog dečka Edisa Fetića, zadrugari su redom ustajali da prokomentarišu ovu situaciju u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Torta je najmanji problem, iz inata je poslao svakako. Ja znam ljude koji ga poznaju, ceo Novi Pazar mi je dolazio u restorane. Čovek iz teme u temu otkriva svoje pravo lice. Ne opravdavam šta je Dragana uradila sa Tomovićem, ali ako je iz inata, svaka čast. Tako treba, ovde ima inata koliko hoćeš. Kada sam danas čula da je koleginica bila u Novom Pazaru, opet sam povezala. Neću mnogo da pričam, dosta sam se izjasnila. On žrtva ne može nikad da bude. Dragana se iz dana u dan žali Đedoviću, što je normalno. S*ks je tu, sve štima tu. I dalje se brukaju, šalju ružnu sliku. Ja se za Draganu ne brinem, snaći će se, a on je perfidan, želi da se eksponira. On je sve rekao o sebi, da je došao ovde da "j" i da zaradi. Šta da kažem, osim da je sve ovo jadno - istakla je Zorica Marković.
Dragana i te kako ima potrebu da se pere na tuđim greškama. Sve što je uradila, on je kriv, Pavle je kriv, Siniša je kriv... I te kako si videla da si najveći krivac ti, želiš da se opereš. Jednom shvati, na osnovu svega što ti je rekao, on sa tobom neće da bude, on neće nikada se razvede. Ti ćeš početi da pričaš sav prljav veš, kao što si radila prošle godine. To će uraditi da bi sebe prala - krenula je da priča Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja baš sebe volim ovakvu - istakla je Dragana.
Ti si sponzoruša isto, kao što su i druge što su bile sa njim. Niti planira da bude sa tobom, niti će tebe neko ozbiljno da shvati. Edo, nemoj da je lažeš i da je mažeš da ćeš da se razvedeš, od toga nema ništa - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Zadruga 3

'