AKTUELNO

Ko se kome tu sviđa?

Sledeće pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavila je Ermina Pašović, a bilo je upućeno Jeleni Pešić.

Da li si primetila da se Stefan i Ivana muvaju, kome si to ispračala? - upitala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

ja sam to rekla u novembru, da sam primetila. To je sigurno bilo tako. Ne da se muvaju, nego da postoji nešto... Do trenutka dok nisam rekla Ivani, nisam nikome drugom rekla. Tad je bila ta rečenica, da ne razmišla o meni ako poželi nešto sa Stefanom. Tad je stvarno imala simpatije, sad isto mislim da su se pojačale. Od kad Janjuš nije tu, možda je druženje sa Stefanom čudnije. Ne znam šta je tu strašno - pričala je Jelena.
Da li ti vidiš kakvo je njeno izlaganje kada priča o Janjušu? Kako možeš da pomisliš da joj se ja sviđam? I sama je rekla za simpatisanje prema Janjušu - upitao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim umešaš prste u nešto, to je Stefan Karić. Mislim da kada bi došla u situaciju da se nešto opet desi, da bi ti to uradila - rekla je Tara Simov Jeleni.
To nije tačno. Ja sam završila za sva vremena, isto tako mislim da je i Stefan - odgovorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Od kada je izašla iz našeg, da kažem čopora, ne znam šta se dešava sa njom. Od hotela sa Vladimirom, ti si se totalno promenila, za 180 stepeni - dodao je Stefan.
Stefane, što sam se sa Ivanom i Vladimirom posvađala, nema veze sa vama. Ja sam uvek ovde loše prošla kada sam gledala da tebe zaštitim, a to ćemo pričati kasnije. Ja ne mogu da se raspravljam više sa vama - odgovorila je Jelena.
Od kada si otišla tamo, stalno bacaš koske ovde. Ti kao da hoćeš da kažeš da sam se zaljubila u Janjuša. Ne, rekla sam da je naš odnos krenuo dublje, da su krenule simpatije. Mislim da mi vraćaš zato što sam rekla onda da ti se sviđa Filip - zamerila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'