AKTUELNO

Nije bila svesna šta je izgovorila.

Iako su svi zadrugari bili upozoreni da je poziv na nasilje strogo kažnjavan u najgledanijem rijalitiju, postoje takmičari koji ipak ne vode računa o tome šta izgovaraju, jer nisu svesni težine reči koja može da ostavi određene posledice.

Zbog toga je sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" zamolila Mimu Živković da objasni pojedine izjave zbog kojih su svi ostali zatečeni.

Da li misliš da je okej reći da bi Mensura seckala na komade? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar ja ličim na nekog ko to radi? Ja sam prišla i pitala ga da li može da me zaobiđe, jednostavno on otkad je došao, svakog dana ima potrebu da me čačka. Tog dana sam bila nervozna, ženski problemi. Ja agresivce ne podnosim, rekla sam mu da se skloni od mene i on mi kaže kako sam ja navikla da me biju. Ja takve zamišljam kako su vezani u podrumu - rekla je Mima.
Ja se nikad nisam njoj uneo u facu i to inače ne radim. Nikad nisam udario Mimu, nikad nisam ni imao nameru. Kad sam sedeo pored njih, oni su konstantno pričali toliko da ja na sastanku nisam čuo ništa. Milan ih isto upozorava i ja zato lupim šakom o sto. A, to mnogi rade! Rekao sam u jednom momentu da ću da im puknem šamar, to je bilo figurativno rečeno - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se stiče utisak da ti proganjaš Mionu?

To je glupost, mi zajedno jedemo i pričamo, ja nju ništa na silu ne teram - rekla je Mima.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'