AKTUELNO

Oglasila se nakon raskida.

Jovana Tomić Matora od sinoć ne može da dođe sebi, nakon što je saznala od nove učesnice "Zadruge 3" Sofije Simić da ju je devojka Sanja Stanković ostavila. Matora je danas u razgovoru sa Drvetom mudrosti takođe plakala i tražila da dobije poziv kako bi razgovarala sa Sanjom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Stanković, sa druge strane, nije bila dostupna za izjave. Međutim, ova nekadašnja zadrugarka odlučila je da se oglasi na društvenoj mreži Instagram i ovom prilikom poručila Jovani da će pričati kada za to dođe vreme.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ne mogu da verujem da osoba sa kojom sam provela toliko vremena, izjavljuje onakve stvari. E "moja" Coki, od mene nećeš čuti nikakve bljuvotine, nisam ja neko ko će pljuvati osobu sa kojom je bio toliko dugo. Ispala sam najgora svim površnim posmatračima, a istina je da sam bila najgora sebi, išla sam protiv svih, protiv osuda naroda, protiv porodice, šokirala sam prijatelje, javno sam priznala emocije, povredila sebi bliske ljude. Prvi put u životu stani iza svog postupka i ne prebacuj krivicu na mene, imamo vremena da razmislimo o svemu i porazgovaramo kad za to bude trenutak - napisala je Sanja Stanković.

Foto: Informer.rs/mrs_s.happy

Podsetimo, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su svoju ljubavnu vezu u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", a ova veza trajala je do pre nekoliko dana. Tada su njih dve mnoge iznenadile, nakon što su javno priznale da su naklonjene istom polu.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'