AKTUELNO

Slavko Tatić je na Tviteru napisao da su "samo mrtvi Vučići, dobri Vučići", a ovim povodom reagovao je i GO Pokreta socijalista.

Gradski odbor Pokreta socijalista Beograd najoštrije je večeras osudio nove pretnje smrću predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, koje je putem tvitera uputio Slavko Tatić, otac Bogdana Tatića predsednika Opštinskog odbora DS Vračar i velikog poštovaoca Dragana Đilasa.

"Baš kao što su im samo mrtvi Vučići, dobri Vučići, tako im je i samo zavisna, porobljena i ponižena Srbija, dobra Srbija. To je zapravo čitava suština politike Đilasa i dosovovaca - da ukinu Vučića i slobodnu Srbiju, kako bi oni mogli ponovo da zavladaju i nastave da pljačkaju", saopstio je PS.

Gnusne pretnje na račun Vučića, ističe ta stranka, postale su svakodnevica, uobičajena stvar, čak i poželjna i još jednom pita i tužilažtvo i čitavu javnost zašto ćute i zašto konačno ne reaguju na užasne pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodici?

"Očigledno je porodica Vučić jedina porodica u Srbiji koja nema pravo ni na podršku, ni na zaštitu. Samo porodici Vučić možete da pretite smrću bez ikakvih sankcija i posledica", zaključio je Pokret socijalista Beograda.

Slavko Tatić je na Tviteru napisao da su "samo mrtvi Vučići, dobri Vučići".

#Aleksandar Vučić

#Dragan Đilas

'