AKTUELNO

Nije ga štedeo.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Tara Simov Mensuru Ajdarpašiću, a ono je glasilo: "Što mi ti ćutiš?".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao potrebu da se raspravljam sa tobom, jedino tvog dečka, Stefana i još nekoga ovde gotivim. Mislim da te se svi plaše, jer si verbalno jača od cele kuće, pametna, elokventna, boji se pola kuće da uđe sa tobom u konflikt jer možeš da ih poklopiš - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo je tvoje mišljenje o meni jer mi jedino tvoje mišljenje znači - upitao je Mensur Lepog Miću.
Neću ulaziti u tvoje priče iz spoljnog sveta, mislim da ovu igru nisi shvatio kako treba. Pun si energije i ne možeš da je istreseš na način koji bi za tebe bio bolji. Nemaš samokontrolu. Moraš da osetiš kad treba da saslušaš, reaguješ na sve, fitilj ti je strašno kratak. Uradio si mnogo stvari koje ti ne dolikuju. Neke stvari koje radiš su jako ružne, nešto što pričaš je jako ružno. Ja ti ne želim loše. Ne smeš reći za voditelje radija da su takvi i onakvi, ako ti Đedović nešto kaže, ne smeš ti da kažeš da ćeš mu glavu otkinuti. Ja tebe ne branim, kažem ti svašta ružno. Mina je kriva za tvoje ponašanje, ona je ovde treću godinu, treba da ti pomogne kad vidi da ideš u crveno - naveo je Mića.
Ja mu svaki put kad ulazi u neki konflikt kažem da se vređaju podjednako, a ne da govori neke stvari koje mu ne dolikuju - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti je igra gde ljudi koji su u javnom životu 30 godina dolaze u borbu sa ljudima koji duplo manje godina života imaju. Ja većini vama mogu deda da budem, a ja trpim sve što mi pričaju. Ja ako mogu sa 60 godina da to trpim, možeš i ti 23 godine. Đedović je novinar, a tebi nikad ništa nije rekao. U šoku sam šta čujem od tebe. Ako se svađaš sa nekim idi do kraja ali sa argumentima, ali nije opravdanje da ćeš nekome otkinuti glavu. Ja mogu sa Zoricom da se svađam, a ti ne. Mlađi si, okreni se, izađi. Poziv na tuče su ružne stvari - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je kao tigar koji se pogubi, pa hoće da pojede i onog koji ga hrani - dobacio je Panda.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'