AKTUELNO

Aleksandra i Barbara istakle da su se odlično uklopile među zadrugare.

U subotu veče u Belu kuću su se uselila tri nova zadrugara među kojima su se našle dve devojke Barbara Pajović i Aleksandra Nikolić, ali i jedan šarmantan momak - Nikša Kokanović.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" voditelj je upitao nove zadrugare kako su se snaši, ali i određene pojedinosti iz privatnog života.

Dobila sam prvo dete sa 18 i po godina. Ja sam u vanbračnoj zajednici. On (suprug) mi je na odsluženju kazne već četiri godine, mlađe dete ima godinu i po dana - ispričala je Barbara.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Aleksandra objasnila da se takođe odlično uklopila među zadrugare, kao i to da je ranije imala priliku da se druži sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Janjuš i ja se znamo samo sa te proslave. Ja sam rekla da mi je Brendon najlepši u kući. Taru poznajem - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikša, kao treći novi zadrugar je ispričao koga od zadrugara poznaje i da ga Ivana Šopić podseća na bivšu devojku i da mu je Iva Grgurić prirasla srcu.

Prišao sam da joj se javim. Ivana me podseća na moju bivšu. Svi me pitaju zašto sam bio u Mitrovici. Ja neću o tome pričati. Marko Đedović je dobar dečko, zna dosta o svima, to mu je posao. Znam Matoru, Minu preko nekih ljudi pre nekoliko godina sam je upoznao. Zbližio sam se sa Ivom

Foto: TV Pink Printscreen

Restartovao mi je mozak, nahranio ga je. Prija mi njegova energija. Sa Nikšom sam na prvu ušla u neke dublje teme - dodala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Jovana Tomić Matora

#Nikša Kokanović

'