AKTUELNO

Publika bira svog pobednika putem društvenih mreža!

Veliki šef ove noći priredio je treće izdanje "Zadrugovizije" u ovoj sezoni, a publiku širom regiona očekuje sjajna zabava i uživanje u mnogobrojnim nastupima koje su učesnici rijaliti programa "Zadruga 3" pripremali proteklih dana.

Foto: Pixabay.com/Pink.rs

Publika će, pored žirija, odlučiti ko će odneti pobedu u večerašnjem takmičenju. Možete glasati putem SMS glasova, Fejsbuka, kao i prvi put na društvenoj mreži Instagram na zvaničnom profilu rijaliti programa "Zadruga".

Foto: Pixabay.com, Instagram.com, TV Pink

S obzirom na to da se pobednik bira u više kategorija, svoje favorite možete podržati na Fejsbuku tako što ćete kliknuti OVDE i glasati za grupu koja je svojim nastupom na vas ostavila najjači utisak, a to možete uraditi i putem zvanične stranice RTV Pink na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Pixabay.com/Pink.rs

Raspored nastupa na "Zadrugoviziji 3" izgleda ovako: 1. Ana Korać i David Dragojević - Obala (Flamingosi) / 2. Marko Đedović i Marija Kulić - Jedan dan života (Lepa Brena i Miroslav Ilić) / 3. Branislav Radonić Brendon i Zorica Marković - Đurđevdan / 4. Edis Edo Fetić i Dragana Mitar - Ima li nade za nas (Anđela i Dražen) / 5. Tara Simov i Mateja Matijević - Biću poznata (Đogani) / 6. Jovana Tomić Matora i Filip Đukić - Zmija i žaba (Slavica Ćukteraš i Ognjen Amidžić) / 7. Iva Grgurić i Stefan Karić - Slučajnost (Ana Nikolić i Rasta) / 8. Lazar Čolić Zola i Nina Babić - Gledaj mene - (Teodora Džehverović i IN VIVO) / 9. Miljana Kulić i Ivana Šopić - Hajde sestro - (Ksenija Pajčin i Indira Radić)

Foto: TV Pink Printscreen

10. Jelena Pešić i Lepi Mića - Što se mala uobrazi - (Zorica Brunclik i Louis) / 11. Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković - Nevaljala (Sandra Afrika i Vuk Mob) / 12. Stefan Kandić i Stefan Milošević - Ona'e (Jala Brat i Buba Koreli) / 13. Bane Čolak i Mlađan Jovanović - Hir aj kam, hir aj go (Magnifico) / 14. Bora Santana i Milica Kemez - Čik pogodi (Lepa Brena) / 15. Miona Jovanović i Nataša Radan - Brat na brata (Ivana Krunić i Tea Tairović) / 16. Mirko Gavrić i Ivana Krunić - Ko si ti (Aleksandra Prijović i Saša Matić) / 17. Nikola Orozović i Aleksandra Nikolić - Crvenkapa (Twins) / 18. Mima Živković i Milan Petković - Da se opet rodim (Ivana Selakov i Mirza Selimović) / 19. Barbara Pajović i Nikša Kokanović - Slavija (Džej Ramadanovski i Mina Kostić) / 20. Gagi Đogani i Ermina Pašović - Plakati zauvek (Funky G) / 21. Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić - Puca (Luna Đogani i Eki)

Autor: S. Kuvekalović

#RTV Pink

#Zadruga

#Zadrugovizija

'