AKTUELNO

Karić pocrveneo dok je gledao strastvene emocije!

U narednom video-prilogu u emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide flertovanje Ive Grgurić i Filipa Đukića za stolom tokom emisije. Naime, Iva je sve vreme tvrdila da se sa Đukić samo druži, te da između njih postoje samo prijateljske emocije, što je scena na ekranu demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivin bivši dečko Stefan Karić sve vreme crveneo je na scene koje je video, a budući da je Đukić otvoreno pokazao emocije prema Jeleni Pešić, objasnio je kako je tako brzo zaboravio na nju.

Iskreno, dobronameran savet mu dajem, bilo je to pitanje, rekla sam mu da se u njega nije teško zaljubiti, pametan je dečko, ali ti neki njegovi postupci ne mogu preći preko toga. Ovde je bilo više devojaka, tako da... - pričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kakav sam u vezi, šta da radim. Ona je bila izričita koliko puta, ja nju nisam smarao, niti sam napadao, niti sam potencirao, sve te priče koje su bile povezane su bile zbog nje. Ako sam ja iskoristio Natašu, ona je iskoristila i mene. Što se tiče Ive, ja nisam razmišljao na tu temu - izjavio je Filip.

Đukić je istakao da je spreman da se promeni zbog Ive, što je kod zadrugarke izazvalo osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'