AKTUELNO

Sada je treća runda, bolan oporavak i vraćanje u normalan život, objasnila je voditeljka.

Pre tačno godinu dana poznato i svima drago lice TV Pink, Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nezgodu. Lekari su se tog 7. frebruara borili da voditeljki spasu ruku, a operacija je trajala čak pet sati.

Nakon brojnih operacija i terapija Dea je uspela da se vrati na male ekrane, za sada nam "Dobro jutro" želi svakog četvrtka, a na godišnjicu nesreće na svom Instagram profilu osvrnula se na godinu koja je iza nje i zahvalila se svima koji su joj pomogli i još uvek joj pomažu da se oporavi.

Foto: Instagram.com/deadjurdjevic_official

“Na Vojnomedicinskoj akademiji danas je operisana pacijentkinja D.Đ. (1991), a operativni zahvat je trajao oko pet sati...” , saopštenje VMA, 07.02.2019 - napisala je Dea u opisu fotografije iz bolnice i nastavila:

Pre godinu dana počela je moja najveća životna bitka. Kada sam se probudila iz anestezije, shvatila sam da sam u ringu i da sam dobila tek prvu rundu. Da imam ruku kojom ću da se borim pomogao je dr Marko Bumbaširević sa svojim timom, a da bi mi kucalo srce, funkcionisala pluća, oporavila se kičma, karlica...počele da se pomeraju noge pomogli su mi doktori sa VMA: načelnik Miroslav Vukosavljević, Ivo Udovičić, Neša Stepić, Boban Djordjević, Miomir Šarac, moja divna Mara.... njih je bilo mnogo, ceo VMA radi i živi kao jedna porodica. Plus su svoj ogroman doprinos dali sestre i tehničari sa VMA i KCS. Druga runda je bila teška, mučna, ali i duga. Moji treneri, moja majka @nensidodevski , moj Mladjica i moja baka su mi ulivali mnogo snage i davali savete za dalju borbu. A najveća podrška su bili moji veliki prijatelji (nisam ni znala koliko sam bogata dok se ovo nije dogodilo), moj Pink na čelu sa Željkom, Milicom i Goranom Gmitrićem koji su davali energiju i hrabrost, kao i svi vi koje ne poznajem. Hvala vam na tome! Bez vas ne bih bila živa! Sada je treća runda, bolan oporavak i vraćanje u normalan život, nju vodim uz pomoć Pobedila sam smrt! Pobedili smo smrt! Hvala vam svima!

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Podsetimo, Dea je tog 7. februara na putu do posla imala lakši sudar sa drugim automobilom i izašla iz automobila kako bi se dogovorila sa drugim vozačem šta da rade. U tom trenutku na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Lekari su uspeli da joj prišiju i spasu ruku, a ona još ide na terapije kako bi vratila osećaj u toj ruci.

Autor: J.V.

#Dea Đurđević

#Operacija

#voditeljka

'