AKTUELNO

Pokazao kakav je zavodnik!

Prvi gost u emisiji "Sedi dole", bio je Lazar Čolić Zola, koji je voditeljima Stefanu Miloševiću Pandi i Stefanu Kandiću Kendiju otkrio sve što ih zanima.

Ušla je nova zadrugarka Aleks, ne znam kako se preziva. Da li je ona inat Miljani? Pošto je ona krenula da se mota oko Karićevog kreveta? Da li razmišljate o pomirenju? - pitao ga je Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ni ja, ali kad kažeš Aleks, sav se naježim, to je bitno. Nije inat, nema inata kod mene. Karinjo cepa ko Ronaldinjo. Nemam vremena da razmišljam o tome. Ne razmišljam o pomirenju - rekao je Zola.
Da li si spominjao Aleksandri noge? - upitali su voditelji Zolu, aludirajući na kompliment koji je uputio Maji Marinković u "Zadruzi 2".
Ne, samo ću da kažem, dok je nisam upoznao mislio sam da je zalazak Sunca nešto najlepše - odgovorio je Zola i pokupio sve simpatije.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, da li si ti Majin Prcko, pošto te tražim svuda kad te nema? Aleks, da li si ti veliki budžet, pošto bih voleo da te imam sledeće nedelje? Aleks, ne budi Drvo, javi se... Aleks, nisam kamera, ali snimam te od kada si ušla... Aleks, da li si ti menjanje baterija, jer zbog tebe ne mogu da spavam... Aleks, nisam gradonačelnik, ali svakako si moja prva dama. Aleks, nisi Iva, ali voleo bih da znam koliko ima posto šanse - krenuo je da čita fore za muvanje koje je smislio Panda.
97% - našalila se Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš šanse - rekao mu je Janjuš kada ga je ugledao.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

'