AKTUELNO

Nije je štedela!

U ranim jutarnjim satima Jovana Tomić Matora i Ana Korać popričale su o drami koja je izbila tokom emisije ,,Igra istine". Naime, sukob Koraćeve sa svojim verenikom Davidom Dragojevićem zbog Marka Janjuševića Janjuša eskalirala je žestokim rečima.

Matora je odlučila da porazgovara sa Anom, kako bi joj ukazala da greši, te ju je posavetovala kako bi trebalo da postupi u nastavku odnosa sa verenikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da ti objasnim, David kad je došao, oni su mu preneli, zamisli kako se on istripuje u svojoj glavi i pomisli ko zna šta je bilo, a nije bilo ništa. Veruj mi, da je Sanja ovde, da sam ja ovde, ne bi joj smetalo, kao što ni Davidu ne smeta kada vi odete kod Drveta, ili ne znam ni ja šta. Meni je konkretno rekao za rikšu. On misli da je tebi sa Janjušem mnogo zanimljivije nego sa njim, i da ćeš pre da se voziš sa Janjušem, nego sa njim. Moraš da shvatiš da je to čovek koji je zbog tebe pobegao, ali nećemo tako da kažemo. Vi ste prezanimljivi, vi ste meni zanimljivi, ali moraš da shvatiš da je David tvoj dečko, on od tebe ne trebaži da prekineš komunikaciju sa Janjušem - pričala je Matora.
Da, on je meni rekao da mu je krivo što me nije prvi vozio na rikši. Kad je on počeo da pije kafu sa njim i da se sprda, da sede, onda sam se i ja opustila - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'