AKTUELNO

Ništa nisu sakrili!

Svi zadrugari ostali su u šoku posle žestoke svađe koju je Bora Santana imao sa Milicom Kemez i Ivanom Šopić, a u toku dana je došla na red i Ermina Pašović koja je uputila mnoštvo uvreda na njegov račun.

Oni su ove noći u emisiji ,,Pretres nedelje" otkrili da navodno Bora u njima budi lošu energiju i burne reakcije, a Marko Đedović je prvi stao u njegovu odbranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo imali super odnos otkad smo izgladili odnose, nismo imali nikakav problem. Kad je dobio ulogu, ja sam bila jedna od onih koja ga nije komentarisala. Podržavala sam ga u vezi sa Milicom. Čistila sam kuhinju, pomagala sam mu. Kad se posvađao sa Milicom, uvek sam gledala da ih pomirim. Po*izdeo je, jer nema svoj stav, na njega utiču drugi, pitanja gledalaca. Njemu svi ćute, a iza leđa mu pričaju! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Šopićki da prestane da izgovara neke stvari, ali ona nije palila vatru. Rekao sam im da znaju kakav je Bora. Ermina je dodatno osula kao da sam joj rekao: ,,Udri" - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš je morao da prokomentariše njegovo ponašanje od sinoć, pa ispričao zbog čega smatra da je Bora ljut na njega.

Ja Boru poznajem jako dobro, u duši. Danas smo komentarisali kakav je gradonačelnik. On je trebalo da izabere 10 osoba koga će da pošalje u prodavnicu. Ja sam u tom trenutku ustao, očekujući da će mene da odabere. Međutim, nije. I to zbog pitanja da li je psovao Miličinu majku. Mi smo kao idioti dizali ruke, ja sam provalio po Bori da je video da smo digli ruke. Ja sam pomislio da je on to njoj rekao, smatrao sam tako, poznavajući njega! Posle par minuta sam video kako izgleda, katastrofa je to izgledalo - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'