AKTUELNO

Nisu se nadali ovakvoj izjavi!

U sledećem snimku koji je pušten zadrugarima, ukućani su imali priliku da pogledaju kako je Iva Grgurić ogovarala Edisa Fetića dok je bila u izolaciji sa Nikolom Orozovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva i dalje ogovara, to nije ništa novo. Danas sam opet čuo kako pozdravlja bivšeg dečka, meni je to užasno. Ja sam rastao u nekom drugačijem okruženju i vaspitanjau. Sada vidim da želi da menja Filipa, ako si sa nekim, prihvati ga sa svim manama, ne zameraj mu što prdi - objasnio je Fetić.
Kada malo bolje razmislim, on je kulturniji od svih vas. Kada to radi, bar se udalji od osobe u svojoj blizini. Ono što sam komentarisala, stojim iza toga, ne mogu da dozvolim da me komentariše neko ko nije razveden od žene, koji je ostavio svoju decu napolju i ušao u rijaliti zbog ljubavnice - rekla je Iva.

Marko Janjušević žestoko je zamerio Ivi što nije priznala vezu sa Filipom Đukićem, te je istakao da ga je na taj način ponizila.

Rekao sam Ivi pre neko veče da je to poniženje Filipa. Nije u redu što si rekla da ti i on niste u vezi. Da li bi ti imala odnos sa Filipom sutra da ste napolju? Naravno da bi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva hoće da Filip i ona ne ulaze u vezu. Da odmah kaže da su u vezi, ne bi bila priča toliko jaka - rekao je Stefan Karić.
Moje mišljenje je da ti čekaš pitanja gledalaca - dodao je Fetić.
Što se tiče tih promena, evo, Matora ne pije više zbog Sanje. Mogu da odem sa većinom ovde da merimo masnoću jetre, ja jednostavno ne znam da pijem. Problem u vezi sa Ivom je to što sam ovde ranije pravio sr*nja. Ja sam zahvalan što mi je dala šansu, neko mi posle onakvih stvari ne bi ni dao. Rekao sam da sam zaljubljen, pa otišao da spavam sa Natašom. To da li sam ja isti, ja sam drugačiji u svakom rijalitiju - istako je Đukić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'