AKTUELNO

Čolak nije birao reči!

Veliki haos izazvala je krađa u "Zadruzi" zbog kojr su mnogi zadrugari tvrdila da je protekla sedmica bila najteža do sada, a u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" takmičari su komentarisali ko je bio najveća stipsa, onda su se Bane Čolak i Iva Grgurić posvađali.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, sklonio sam glavicu kupusa, palentu i par jaja. Zvao sam i delio svima. Taj kupus kada sam sklonio, skuvao sam i delio sa drugima - govorio je Bane.
Od ta tri hleba trebalo je da živimo dva dana, znam zašto je rekao Mimi da nema, napala sam ga jer je prvo rekao da ima jedan, a kasnije tri - tvrdila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznajem da mi je Ivana preča, posle sam se predomislio, dao sam Mioni. Znam zašto je Ivana to rekla za hleb, rekla mi je za stolom: "Ne možeš prvo da kažeš da imaš jedan, a onda tri". Samo mi je skrenula pažnju. Bilo mi je jako krivo kada je Ivani stigao poslednji paket, svima je delila, posle "Zadrugovizije" me je mnogo zabolelo što Iva nije ponudila Ivanu jednom kesom bomobona, a često od nje uzima stvari - rekao je Čolak.
Meni ne pada više na pamet da dajem nekim ljudima, da se ne sete kada sam im dala, nego će se samo setiti onda kada im nisam dala. Dala sam im deset pula, nisam jednom. Bane, kada sam ispekla hleb, pitala sam te, rekao si da nećeš - rekla je Iva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'