AKTUELNO

Ima se, može se!

David, sin fudbalera Luke Jovića, napunio je jednu godinu pre nekoliko dana, a iako fudbaler nije mogao da prisustvuje slavlju u jednom prestoničkom restoranu, on se potrudio da sinu kupi vredan poklon.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić, Instagram.com/lukajovic

Naime, Jović je navodno pre mesec dana pazario stan od 100 kvadrata u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković. Fudbaler Madridskog Reala je, prema tvrdnjama upućenih, želeo već u prvoj godini života da obezbedi sina jedinca i za to nije štedeo novac.

Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi - kaže izvor upućen u priču.

Foto: Printscreen Instagram/lukajovic

Anđela, Lukina bivša devojka i majka njegovog sina, nije želela da priča na ovu temu.

Luka i ja odlično funkcionišemo. Dogovaramo se za sve u vezi s detetom, ali ne bih da otkrivam šta mu je poklonio, jer je to deo naše privatnosti - rekla je ona.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Stan u kojem mališan trenutno boravi sa majkom Anđelom Manitašević u vlasništvu je fudbalera, a njegov sin i bivša izabranica imaju pravo uvažavanja i ta nekretnina će, po tvrdnji izvora, ostati Anđeli.

Autor: Pink.rs

#Luka Jović

'