AKTUELNO

Pod lupom zadrugara!

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević", pokazuje kako Mina Vrbaški rovari po stvarima u garderoberu tražeći ceduljicu koju je trebalo da odnese Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Reći ću ime koje je pisalo na ceduljici - počela je Mina.
Zamolio sam da te ne kažeš - dobacio je Mensur.
Ispašće da ja napadam nekoga, mislim da ova poruka nije stigla do te osobe, a ta osoba je bila Janjuš. Ženska poruka, na kraju je bilo njegovo ime. Mislim da je ta osoba htela da pošalje to tebi. Ta poruka ne postoji sad - nastavila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je pisalo? - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da joj fali tvoja ljubav i još nešto. Ja nisam čitala poruku. Mensur je to našao. Kada sam komentarisala nešto, jedna osoba se bila pobunila. Ta poruka je nestala iz jakne - rekla je Mina.
Bila je u ženskoj jakni, pa u muškoj, pa opet u ženskoj - ispričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Recite nam u kojoj je jakni - pobunila se Matora.
Kazaću, pa ću sa Minom naknadno da razgovaram. Bacilo me je u sumnju ono kad se Janjuš nije naljutio na Minu, ja sam sebi dozvolio da uradim neke stvari. Bila je tu jakna Stefana Karića, zakačena do Mininog ormara. Nisam hteo ništa da ukradem, ali tu je bila ta jakna - započeo je Mensur, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja izvučem to, ceduljicu, iz Stefanove jakne, posle to vratim, videvši da nema veze sa Minom. Šta je tu pisalo, ja to nisam video. Mene to ne interesuje. To je cela priča. Ne znam gde je papirić - dodao je Ajdarpašić.
Tu je bila i neka crna kožna ženska jakna, ali je više nema - ubacila se Mina.
Ispada kao da je Mina podmetnula ili pisala - dobacio je neko od zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'