AKTUELNO

Sigurno svako od vas u glavi ima neku listu kriterijuma koje bi trebalo da zadovolji vaš idealan partner, a stručnjaci smatraju da vas ove tri osobine čine najprivlačnijim suprotnom polu:

Smisao za humor - Verujemo da je smisao za humor većini vas na listi osobina koje tražite kod partnera i to pri njenom samom vrhu. Stoga je posve logično da potencijalni partneri isto to traže i kod vas. A da je smisao za humor jedna od najvažnijih stavki u vezi, potvrdili su i naučnici.

„Ljudi s dobrim smislom za humor su atraktivni partneri i generalno imaju više uspeha u pronalaženju partnera“, potvrdili su 2015. naučnici sa Univerziteta u Albaniju, prenosi Prva.rs.

Samopouzdanje - Vrlo jednostavno: žena koja ima samopouzdanja mnogo je privlačnija od one koja ga nema. Muškarci žele ženu koja je zadovoljna svojim životom jer žele da budu deo tog života.

Ambicioznost - Žene koje znaju šta žele u životu i trude se da ostvare svoje ciljeve, mnogo su privlačnije od onih koje nemaju baš nikakve ambicije. Isto važi i za frajere jer niko ne želi partnera bez ikakvih snova i ciljeva u životu. Zapravo, sve navedene stavke podjednako važe i za muškarce i za žene.

#Ljubav

'