AKTUELNO

Ovo je Jovanović izneo večeras u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević.

U studiju rijaliti programa "Zadruga" voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila učesnika druge sezone Pavla Jovanovića koji je inače drug noćas nominovanog ukućanina Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon priloga o svim skandalima koje je Marko Miljković danas pravio na rođendanu svoje devojke Lune Đogani, Pavle je izneo svoj stav.

I ja bih u neku ruku bacio tortu, ali to je kvarenje atmosfere. Bilo bi lakše da je otišao kod Sava i rekao: "Promeni pesmu", bez obzira što ga je on blokirao. Nisam upućen skorz u taj njihov konflikt, ja Savu poznajem preko 10 godina, tako da sam u neobranom grožđu. Marko nije trebao tako da postupi, Savo ništa nije kriv. Marko je prvo trebalo da pita Lunu, pa da ode kod Sava. Mislim da je malo prenaglio danas, ali to je verovatno zato što se Sloba spominje u nekim temama, pa stigne ta torta... Sve se sitno, sitno gomila. Oni su u "Zadruzi 2" onako bili na nekoj "da li se trpe, ili ne trpe". Savo nema ništa protiv Marka, ali Marko ne voli što Savo sugeriše. Savo je znao šta i kako - rekao je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pavle je osim o Savu Peroviću, pričao i o vezi Lune i Marka koji su u subotu veče tokom "Pitanja novinara" priznali da su se pomirili 14. februara.

Ja već znam celu tu priču. Oni nisu bili zajedno neki period. Pa su se videli, pa su se videli pred ulazak. Imali su period kada se nisu čuli uopšte. Skoro mesec i po dana se nisu čuli. A da se vole, vole se. Ja ne znam deo te priče sa Anabelom - dodao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'