AKTUELNO

Šok za zadrugare!

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjem "Pretresu nedelje" podigao i Lazara Čolića Zolu, koji je sinoć obnovio odnos sa Miljanom Kulić.

Da li si jedva čekao da ti Miljana ovako umiljato priđe? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je prvi prišao nakon Luninog rođendana i pevao serenadu - ubacila se Kulićeva.
Ja sam prišao do apartmana, uvek sam poštovao njenog ujaka, ostao sam sa njim u dobrim odnosima. Došao sam do apartmana da tražim ujku, jer je bila nestašica cigareta, umesto ujke izašla Miljana. Ona kaže: "Ako hoćeš cigaretu, evo ti slobodno". Tu kreće naš razgovor o svemu, potpuno druga Miljana, ona Miljana koja je bila umiljata, koja me voli i ceni. Sve ono najlepše. Tu smo došli do nekih situacija koje smo preživeli, pričali smo o svemu i odnosu, ja sam rekao da dok ne budem 100% siguran u nju i u sve to, ništa mi ne znači da mi priča da me voli. Neću da se ponašam kao pre. Prijalo mi je što mi je tako prišla, trudio sam se da budem okej i korektan. Iskreno, ne verujem joj ni 1% da će da se promeni prema meni. Tražio sam neke stvari koje su normalne, zato sam rekao da se ne svađamo, da budemo u nekim situacijama i prisni, prošli smo svašta. Ovakav pristup mi se sviđa, voleo bi da ostane ovakva. Večeras me je i poslušala kada je bio konflikt. Vreme je pred nama, ne treba da forsiramo. Najsrećniji čovek bih bio da imamo pravu konekciju, da ona ne sumnja u moju ljubav više, kao ni ja u njenu - ispričao je Zola, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Marija nije kriva za sve stvari koje su se dešavale u našoj vezi, ona verovatno želi za svoju ćerkicu sve najbolje, samo je bila pristrasna u nekim situacijama. Mislim da će nastati haos kad dođe, sigurno joj nije drago - dodao je Čolić.
Stekla sam utisak da Zola mene zaj*bava, da me sprda. Zola, da li iskreno voliš Miljanu? Da li sve što si pričao za nju to zaista ne misliš? Čovek koji ima takvo mišljenje o bivšoj devojci, nikada se ne bi pomirio sa njom. Ako kažeš da nekome ne veruješ ni 1%, zbog čega se miriš? Svašta si joj izgovarao, a bio si sa njom, to važi petostruko. Iskreno, sumnjam da Zola ima bilo kakva osećanja prema Miljani. Normalno da ćeš sa bivšom da imaš s*ksualne odnose, ali... U ovom odnosu, Zola ne verujem ti ni 1%. Doveo si me da sumnjam u sve ono što su mi Peks i ostali pričali napolju. Znači, ili je voliš ili ne, ili smatraš da je bolesna ili ne... - ubacila se Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

I te kako stojim iza toga kada je radila bolesne stvari, šta sam pričao. Ali taj pristup i trenutni odnos kakav imamo, mi nismo u vezi. Može se reći da je na nekom testu. I te kako sam ja taj koji je svašta preživeo i prolazio. Ona je krenula novim načinom života - odgovorio je Zola.
Onda ustani i reci da je voliš - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'