AKTUELNO

Otkrili i koja imena bi dali deci!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pevačica Vesna Zmijanac i učesnici "Zadruge" i ljubavni par Luna Đogani i Marko Miljković bili su večeras gosti u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je želeo da ispita Lunu i Marka o situacijama koje ih okružuju, te je za Đoganijevu imao pitanje da li ima svoje favorite u Zadruzi.

Tatu i Marka ne računam, oni su bez konkurencije, imaju veliku podršku napolju, a pored njih Iva, Mensur i Stefan Karić. Generalno oni koji imaju svoje stavove i koji su retko sa kim dobri, oni se istaknu - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, Ognjen je upitao Marka da li postoji način da više ne postoje svađe između Lune i njega, te da im veza bude uvek dobra.

Mislim da sam pronašao recept za te stvari. Moraš sve nedaće i gluposti koje dolaze sa svih strana, u svakom trenutku moraš da reaguješ i staviš na svoje mesto. Ako pustiš da prođe, dođe na naplatu. Po cenu toga da se i ja ponizim, moram stvari da stavim na mesto - rekao je Marko, a onda je morao da kaže koje ime bi dali detetu:

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo pričali o imenima za decu, meni se muško sviđa ime Luka - rekao je on, a Luna dodala:
Meni Mia, ja volim ta kraća imena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'