AKTUELNO

Ne mogu da obuzdaju netrpeljivost!

"Zašto se foliraš, kada se vidi iz daljine da se ložiš na Janjuša" - glasilo je pitanje za Maju Marinković, koje su joj postavili gledaoci treće sezone rijaliti programa "Zadruga". Međutim, Marinkovićeva se vrlo brzo osvrnula na svađu sa Tarom Simov, sa kojom je imala žestok okršaj tokom dana.

Foto: TV Pink Printscreenž

Mnogo mi je glupo da se ponavljam. Ja se isključivo družim i nema potrebe da me osuđujetekada je Janjuš u pitanju, ja prevaru ne podržavam. Kada je Tara u pitanju, videli smo da je ona ovde žestoko napadala neke učesnike. Ja ne podržavam nasilje, ali ako ste mislite da ću da nasedenem i odreagujem, grdno ste se prevarili. Meni je suma koju sam potpisala uvek u glavi, ja toliko glupa devojka nisam - objasnila je Maja.
Naravno da niko ne opravda nasilje. Tara takođe zna koja je Majina bolna tačka. Mislim da ovde treba osuditi, ako ne i kazniti takvo vrstu nasilja. ovo je po mom mišljenju jednako, to je meni dno dna, gađati gde je neko tanak, meni je to za svaku osudu - rekao je Mateja.
Nije da želim da ispadne da branim Maju, ali šta će Tari ovo ponašanje, ona je mlada devojka. Šta će joj prozivanje ko je sa kim spavao. Tara je imala napada panike i pre deset dana i pre toga, pa i danas, to nije ništa novo. Ima Mateju koji je dečko na mestu, treba da se drži njega, da napravi nešto od svog života, mislim da njih dve ne bi trebalo da razgovaraju - prokomentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Varnice između Tare i Maje nisu prestajale, pa su se ponovo posvađale, ponovo su padale teške pretnje i uvrede.

Nemoj da mi se obraćaš, pi*ku ću ti polomiti - govorila je Tara.
Terapija, zaboravila si da uzmeš terapiju - dobacivala je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'